Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

CHUDOKREVNOST

Trpím chudokrevností, lékař předepisuje železo. Kdo poradí co s tím. Mám studené nohy, ruce, je mi stále zima. Nemohu se zahřát.

Odpovědi na otázku

Ginko produkty rozhodne.
Při onemocnění chudokrevnosti je velmi nutné změnit stravovací návyky. Tamaryšek a doporučuji taky Topol na celkové posílení organismu..
užívat železo a vit.c 500mg,vit.B
červená řepa a posílit játra
přírodní sladové víno MALTOFERROCHIN s vysokým obsahem železa se schopností snadného a účinného vstřebávání železa v zažívacím traktu Výjimečné vlastnosti jsou založeny na přirozené schopnosti extraktu kůry chinovníku podporovat tvorbu žaludečních šťáv, což v přítomnosti železnatých a železitých komplexů umožňuje lidskému tělu snažší vstřebávání železa v trávicím traktu. Doporučená denní dávka MALTOFERROCHINu je jedna až dvě sklenky denně.
Může se jednat i o nedostatek vitamínu B12 nebo vitamínu C.
Hodně vitamínu skupiny b
červena řepa a červene vino
vhodné jíst červené maso,podle vhodnosti vnitřnosti
50 mg zinku denně
Jíst potraviny bohaté na železo, kyselinu listovou a vitamin B12.
Brala bych to železo v tabletách a našla potraviny, kde se to železo nalézá ...
souhlasím s sindu...ověřené
Mám stejný problém, koupila jsem si ginkoprim a uvidím co to se mnou udělá :-)
Na chudokrevnost to chce vitamín B,hodně potravin s obsahem železa,Ginko bilobu,červenou řepu,červené železité víno,meruňky.Ve Fin klubu je k mání sirup i prášky na chudokrevnost,jsou přírodní.
Zajímavý článek o chudokrevnosti je zde: http://zdravi.dama.cz/clanek.php?d=1239
Vhodné je konzumovat potraviny bohaté na železo - listovou zeleninu, ořechy, rozinky, petržel, jahody, meruňky, pšeničné klíčky, semena tykve, pivovarské kvasnice, játra nebo ledvinky, v malém množství i červené víno, pro tento účel poslouží těžká vína nebo jsou v prodeji i speciální železitá vína.
Měla byste do jídelníčku zařadit potraviny bohaté na železo, kyselinu listovou a vitamin B12. (červené maso, jatra, vajce, citrusy, chřest, špenát...)
Ginko biloba a doporučila bych i zazvorovy čaj rčitě není na škodu popíjet ho prohříva organismus .
Při lehčím stupni chudokrevnosti je možné užívat multivitamínové přípravky s obsahem železa. Problémem však může být správný odhad stupně a závažnosti anémie. S tím Vám pomůže jen Váš lékař.
Kupte si Ginko bilobu, teplé ponožky a červené víno. Jezte zeleninu obsahující železo
Ginko biloba ;)
Kupte si termoprádlo. Udržuje to teplo.
červená řepa, je skvělý lék. Studené nohy i ruce mám taky, nosím celoročně teplé ponožky. Kupte si ginko bilobu čaj, nebo tabl. na prokrvení!!!!!!!!!